Friday, October 21, 2011

terima kasih cinta...

Salam bahagia.

Syukur Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. Majlis pertunangan adinda bongsu aku Aja. Rasa dah lepas beban sebelah bahu. Tinggal bahu sebelah lagi masih senget menanggung beban hingga hari langsung next year kot. Insyaallah...

Tak banyak ceritalah. Penat masih belum hilang dan bersambung penat melayan kerenah budak2 ni nak fly ke Langkawi esok.  2 3 hari bercuti ke Langkawi moga dapat refresh semula aura2 aku yang dah hilang dan kelam.

Satu lagi rakaman peristiwa2 semasa majlis pertunangan Aja last week untuk blog ini. Cam biasa kakak2nya yang lebih!..mana ada?..hehehe..Perbincangan antara ke dua belah pihak.
pelamin yang sempoi je.. semua warna ada.
bakal mak mertua Aja menyarungkan cincin.cincin merisik dan bertunang sekali gus. 2 in 1.mak masih vouge dengan spek hitam..masih dalam 'pantang' baru operate mata.


puteri2 pak Baha yang masih anggun..


6 beradik dengan seorang adik ipar. Lagi 2 orang adik malu nak bergambar.


aku dan along dengan anak dara masing2.Aja dengan sebahagian anak2 sedara yg hadir.

with Iman.


sebahagian dari hantaran yang lagi sempoi. Semuanya makanan. Kenyang pihak lelaki.pulut kuning with rendang daging. Kepala hantaran.
apam dot2 versi bees..versi ladybird.
halwa betik.
manisan berbentuk cili dibuat dari kacang hijau disaluti agar2.
coklat cake from my oven.
lagi dot dot dot..


tart kerang, blueberry cheese tart and crystall ball also from my oven.


sentuhan terakhir..


Selamat bertunang Aja. Semoga sentiasa bahagia, rukun dan damai dalam melayari bahtera berumahtangga kelak. Semoga menjadi isteri yang solehah.
Amin.

IR : terimakasih cinta..untuk segalanya.

No comments:

Post a Comment